.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

03 Mac, 2009

TM Point, MSN, ISN ,Salmiah, Salina dan Lisa

Terima kasih kami ucapkan kpd Has (TM Point Tmn Desa),Has, sib baik kita org dah masak awal....
Adik aku Siti Fatima (MSN dan ISN) Tq to kakak2 kat bhg Fiso. Kak nak order utk birthday pon bole gak.. calling2 la...atau bagi tau Tim jer...
dan kwn sek aku Salmiah...miah anak sedara ko tu suruh ar dia promote kat Sapura. Sapura TPM dgn umah aku sejengkal jer....

To salina maaf kami tak sempat nak tunggu, kami nak hantar ayam kat tpt lain... inshallah kita jumpa dilain waktu.
Lisa mcm mana ayam sama tak mcm ari tue? Rasa bau ok?


Thx to all.

2 Bagi Pendapat:

PinkJamboo Rabu, 18 Mac, 2009  

kak..sedap sgt ayam akak tau...tapi kan kak, this is the 2nd order, tapi lisa masih tak sempat nak makan da drumstik..hehehe.ade je org amik sebelum lisa. lain kali lisa order tuk diri lisa je..(tamak sekejap) hahaha..

2009-LRC Isnin, 23 Mac, 2009  

Lisa.... lain kali order senyap2 pastu... ngap sorang2...tak abis baru offer...hihihii....

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP