.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

03 April, 2009

BARU!!! DJ-LRC Baked Potato (RM2.00 Sebijik)







Sedap tau... kita org dah try..
Saiz dia sederhana
Harga berpatutan la... tak mahal...duun wori...
Harga RM2.00 sebiji
Ini adalah side dish utk dimakan bersama LRC. Kalo nak order better sekali la dgn LRC.

10 Bagi Pendapat:

SYAbAR Selasa, 31 Mac, 2009  

Jualkan dengan 1/2 atau 1/4 of LRC Chicken with gravy/sos. Sure terangkat nyer dik.

SYAbAR Selasa, 31 Mac, 2009  

Kau ni betul2 gugat akak nak berdiet dik. Hisss

2009-LRC Selasa, 31 Mac, 2009  

salam kak...

ni salah satu makanan berdiet la kak.... sedap tau.....slurppppp.... hiihihi...

yg 1/2 dan 1/4 akan diusahakan.

p/s : kak...BP tu belom try belom tau...hiihihii...

SYAbAR Selasa, 31 Mac, 2009  

kalau penghantaran, kena order sekali dgn ayam atau boleh order separate. Kalau seperate, berapa ketul minimum order....

2009-LRC Selasa, 31 Mac, 2009  

salam kak

kalu sekali dgn ayam lagi bagus....

kalu seperate min 5 ketul...

2009-LRC Selasa, 31 Mac, 2009  

salam kak...

kalo seketul motor ringan sgt ar tak leh nak gerak.....hihihhihi...akak asal mana ekkk? penang ker kedah ker perlis?

nieja Rabu, 01 April, 2009  

perghh..
x tahan sey

SYAbAR Rabu, 01 April, 2009  

kedah mai cek.....

Mama Farish Rabu, 01 April, 2009  

bang potato tu kalau order nnt smpi sebijik then letak kuah sendiri ke mmg abg letak kuah tu sesiap?

2009-LRC Khamis, 02 April, 2009  

mama farish, dah sesiap taruk dah...sampai bukak pack dia (gambar menyusul kemudian), then ngap je...nyum nyum

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP