.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

30 Mac, 2009

Sos Lada Hitam

Salam semua....

Kepada yg dah order LRC pada hari jumaat, sabtu dan ahad lepas terima kasih kami ucapkan.

DJ LRC nak tanya sikit... sos apa yg patut selain sos lada hitam tu ekkk???
Kalu u olls rasa sos tu tak sedap jgn marah ekkk tu cuma sampingan jer... yg penting LRC tue. Sebenarnya sosnya lemon + minyak cik ton tu..tapi biasalah tekak org malaysiakan mesti nak ada yg pedas2... so ada yg request sos...
So.. u olls bagi idea sikit sos apa yg patut dan yg berpatutan dgn harga yee...

Idea2 u olls amat kami hargai.

3 Bagi Pendapat:

SYAbAR Isnin, 30 Mac, 2009  

Sos tu dah ok cuma kena persedapkan lg rasanya.
Sos cili thai pun sedap juga janji buat sendiri

SYAbAR Isnin, 30 Mac, 2009  

Akak dah promotekan link blog kau kat posting terbaru. Siap letak gambor lg....

2009-LRC Isnin, 30 Mac, 2009  

Salam kak

Tqvm kak promote LRC next round leh laaaa.....ehmmmm...
sos tu nanti saya cuba hupgrade lagik... tq

p/s : cantik umah....

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP