.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

17 April, 2009

1000 visitors

Salam semua..

Sempena 13th Annivesarry kami.. kpd visitor yg hits ke-1000, DJ LRC akan memberi 1 LRC dan 1BP percuma siap hantar depan pintu (kalo bole KL dan sempadan Selangor)lagi kepada pengunjung yg ke 1000.
Pihak pengurusan DJ-LRC akan memilih visitor sendiri dan keputusan juri adalah muktamad. Visitor yg dipilih akan diberitahu / diumumkan dlm blog.

Kalau anda yg ke-1000 dan anda luar kawasan KL dan Selangor bila singgah KL calling2la kita org deliverkan.


LEMON ROSEMARY CHICKEN (LRC)


BAKED POTATO (BP)

44 Bagi Pendapat:

JM Rabu, 15 April, 2009  

saye visitor keberapa dah ni...ekeke

Anna Rabu, 15 April, 2009  

Nampak sedap sesangat la LRC chicken tu..and Baked Potato pun nyam..nyam..Insyaallah saya nak order sebab nak wat family gathering..but tarikh saya bagitau kemudian ye..kalau saya duk kat Taman Melati, Gombak. kat mana leh anta ek?

2009-LRC Rabu, 15 April, 2009  

Salam JM & Anna

JM - skrg baru 932v la hihih...

Anna - Petronas yg ada MC'D' tu.

marts Rabu, 15 April, 2009  

Ha ha ha bertuahnya yg ke 1000 tu.

Kalau bank in duit online, pastu minta deliver pada org yg kita nak bagi boleh ke?

Of course org tu dok Kl/Selangor je kak.

2009-LRC Rabu, 15 April, 2009  

salam marts..

tu la siapala yg bertuah..

bole aje. bagi jer add..pastu ada landmark sikit2 jadila.

manala tau dia dok soromban ker melaka ker jenuh ar nak hantar depan pintu dik oiii...hihihii

yuyee cap limau Rabu, 15 April, 2009  

sib baik dan lagi..fuh2 tarik napas yuyee nk jdik org ke 1000..hehe

nOllY dOllY Rabu, 15 April, 2009  

marts nk pos kn lrc tu kt nolly eh???
muehehe..

MummyMyra Khamis, 16 April, 2009  

saya user ke brapa ek hehe

JM Khamis, 16 April, 2009  

saye datang lagiiiii...
sy dah org keberapa dh ni ...

ekekeke

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam Mummymyra & JM

Hihihihi...lom lagi baru 940 lebih...
Pemenang akan kami umum kan kat dlm blog ni.
sabar2.... hihhi

Fiza Khamis, 16 April, 2009  

aiseh, br 961..xpe xpe..nnt sy dtg lg..ahaks
happy anniversary =)

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam yuyee

dan lagi jgn takut...hihiii...suruh ar bdk2 UKM join sekali...

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam Fiza

hik... lagi 39v....dtg jgn tak dtg....

Mama Farish Khamis, 16 April, 2009  

counting..counting...kita tgk sapa yg kene...:P

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam Mama

hihihi counting...jgn tak counting....

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam mama

baru 964 v.hihihihi.....

Dj Epoi Khamis, 16 April, 2009  

Gua yang ke 1000 kan?

Tolong adjuskan bley?
hihihihihi!!!!!!

Lapow dah Gua nih....

Dj Epoi Khamis, 16 April, 2009  

Happy Aniversarry buat Dj Ayam.....

From Dj Epoi

Moga berkekalan hingga ke hujung oksigen hehehehheh

nOllY dOllY Khamis, 16 April, 2009  

aik??? mana pegi counter visitor tu?
da ilang eh??
huhu..x tau ar da visitor ke bape ni..

2009-LRC Khamis, 16 April, 2009  

Salam DJ Epoi & nolly

mana bole adjust2...hihihih...
tqvm...

nolly counter to dah move kat atas...senang nak tengok.

Mama Farish Jumaat, 17 April, 2009  

dh nk dekat dh....hehehee...

Dj Epoi Jumaat, 17 April, 2009  

Ihssssssssss Ishhhhhhhhhhhhh......cikit lagi siut!!!!! weh...weh.,..weh.....!!!!!

Rasa-rasa kena kat Gua dah !!!!

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

salam mama...

hihihihihi....speechless

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

mari-mari semua kita berkampung kat sini....kita sapa yang dapat cekup 1 LRC....:-)

marts Jumaat, 17 April, 2009  

ha ha ha post post post, mana tau dapat ayam pree.

But judging from the response, beli pun tak rugi.

He he he

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

mari2 lagi 3v lagi ni.....anak sapa la yang dapat nanti ni....

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

yang datang dari adelaide & santa clara tu....klu u jd the 1000th, datang mesia baru abg jazz bagi eek.....sempat lagi bela anak ayam....

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

ambo3.....bab tang free2 ni hang pa laju jerk ye...



mai2 sini....cepaaaaaaaaaaaaaaat......

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

hik hik....aku lak yang berdebar2 nak menunggu the lucky 1000th visitor...

lambat nyer.....nak aku adjust ke bagi cepat sket?

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

heheheheh.....tak leh la cam tu....tak adil....sabor2

JM Jumaat, 17 April, 2009  

sy dtg dgn lenggang lengguknyeee
no brape dh nih
ahahah

JM Jumaat, 17 April, 2009  

akakkkk..sy no 1000 ke nih
hoh hoh...
ekekekeke

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

Alhamdulillah....sampai juga hajat abg jaz & kak dd untuk melihat the 1K visitor. Dengan ini secara rasminya kami menutup tirai 1000th visitor dan akan mengumumkan visitor yang bertuah ....yang akan memenangi.........1......L....R....C daaaaaaan .....1......B......PPPPPPPP..............sebentar lagi.............heheheh

2009-LRC Jumaat, 17 April, 2009  

dan sebenarnya [YUNA].....kami mengumumkan pengunjung bertuah yang ke 1000 ialaaaaaaah.........................................................................................................................................................................................JM (http://dpancitt.blogspot.com/)

yuyee cap limau Jumaat, 17 April, 2009  

sapa kah yang bertuah tu kak??sgguh bertuah badan dapat mkn ayam lazat

JM Sabtu, 18 April, 2009  

akakkk
bkn dipancitt laa
ahahaha
tu group sy punye blog tu
ekekekek

adehhhh

JM Sabtu, 18 April, 2009  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
JM Sabtu, 18 April, 2009  

sy punye blog yg Aku Punya Kamu tu

wahhh aku beriya2 tu nk dpt adiahh..
ahahahaha

Dj Epoi Sabtu, 18 April, 2009  

Walaweiiiiiiiiiiiii

Melepas arrrrr Gua nak makan ayam hujung minggu nih....hehehehhehe

JM Ahad, 19 April, 2009  

kakkk.. terime kasih ye kakk.. sbb membuatkan perot sy ari ni penuh dgn ayam2 akak..ekkeke.. sungguh sedap lg mabeles.. nyumiii.. sy dah tulih kt blog dah..akak senang2 sile lah g sane ye...muahhhh!!!!

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP