.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

20 April, 2009

Ciken anyone



Salam semua...

Thnx to all yg dah order LRC dgn BP pada sabtu dan ahad yg lepas. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Kami ingin meminta maaf jikalau kami terlambat htr. Memandangkan skrg ni cuaca tak menentu..so mungkin penghantaran lambatla sikit. Mungkin tpt anda tak hujan tapi kat Serdang hujan...so ia akan menyukarkan a.jaz nak keluar. So apa2 pon semuanya selamat termasuk pemenang utk visitor yg ker 1000 iaitu JM... tahniah dik. Kita org htr sampai straight ke rumah...spt yg dijanjikan...
So yg lelain tu jgn risau..inshallah nanti kita org wat lagi...utk yuyee akak ada satu permintaan...nanti akk calling2.


ni ciken yg lom dibasuh. snappy2 la sikit...wat tatapan korang...

ada 14 ekor ciken kesemuanya...

potato yg lom basuh gak...

ada dlm 25biji potato

Pada sesiapa yg nak order pada sabtu ni penghantaran dihadkan pada kol 11pm and collection point kat LRT Bandar Tasik Selatan shj..sebab kita org ada event nak ke rumah MIL ada jamuan ulang tahun mustaqim dgn sepupu dia yg lain...hari ahad order & penghantaran macam biasa. Harap maklum.

2 Bagi Pendapat:

marts Isnin, 20 April, 2009  

Tu dia, potato besaq gila!

2009-LRC Selasa, 21 April, 2009  

marts...

hahahahah....x pm us tanam...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP