.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

27 April, 2009

Family Day a.k.a. Holiday

Salam semua..

Aku ada cerita tentang delivery ayam di Std Bukit Jalil pada pukul 1230 mlm..Almaklum perlawanan bola sepak diantara Selangor dgn Kelantan, tapi tu nanti ar aku citer..gmbr lom upload...terlupa. A.jaz lupa nak upload..kepenatan..

Ni aku citer pasal pemandangan2 yg kita org capture. Kamera man yg ambik ni tak la arif sgt pon. Ni pon dia main snap jer..suka2, tapi hasil dia cantik. Saksikan la.. kamera pon yg sedang2 aje...i follow...


tasik buatan kat bukit merah lake town resort

ni cantik i like

ni jeti nak gi perkampungan org utan



ni lak matahari terbenam kat Bali..





ni lak corak cik sarah buat ..cantik mcm rama2

6 Bagi Pendapat:

MaMaQaYPo FaMiLy Isnin, 27 April, 2009  

CANTIK la gambar.. Leh buat POSKAD dah tu....!!!

2009-LRC Isnin, 27 April, 2009  

salam mama...

kan..kan...

p/s : kirim salam kat ezad.

marts Isnin, 27 April, 2009  

Sempat tgk tak keretapi lalu atas tasik bkt merah?

Kecik2 saya selalu senyap2 lari ke tasik ni hujung minggu tanpa pengetahuan mak.

Kalau akak dapat masuk ke jalan raya biasa tepi tasik tu lagi lawa akak, macam dalam filem je tebing2 tinggi kat tasik tu.

2009-LRC Isnin, 27 April, 2009  

salam marts

tak sempat la. dari sehari ke sehari byk aktiviti, so tak sempat rounding. marts org perak ekk?

marts Isnin, 27 April, 2009  

Sekolah kekecik kat situ kak. Dah besar sekolah kat Penang pulak. He he he...

Seb baik Mak tak baca blog, kalau tak mesti dia tau saya tipu dia pi Bukit Merah selalu.

strawberi Selasa, 28 April, 2009  

mak ko tk baca blog ni pun tkpe..nnt aku bitau mak ko..ekeke

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP