.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

13 Mei, 2009

Abg Jazz masuk contest.....

Contest ni (twinshappiness.com/2009/05/04/mothers-day-contest) senang jerk.....kalu abg jazz menang....hadiah nyer abg jazz bagi kat kak didi kau ekk....

Owner blog nyer twinshappiness.com....

7 Bagi Pendapat:

T.H Khamis, 14 Mei, 2009  

missing link ni http://twinshappiness.com/2009/05/04/mothers-day-contest/

dalam post

T.H Khamis, 14 Mei, 2009  

jgn lupa balik post saya beritau link kamu mcm tu baru valid :)

2009-LRC Khamis, 14 Mei, 2009  

salam T.H

ok.silap ekkk nanti diperbetulkan..tq..

T.H Khamis, 14 Mei, 2009  

hi, dah post link kamu kat blog i betul :) tapi post kamu salah :(

http://twinshappiness.com/2009/05/04/mothers-day-contest/

kamu kena post ada link ke contest macam tadi yg kamu buat dan juga link ke http://twinshappiness.com

sila betulkan dan beritau saya :)

T.H Khamis, 14 Mei, 2009  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
T.H Jumaat, 15 Mei, 2009  

entry kamu ni tak kira sebab tak ada link ke contest saya dan link to twinshappiness.com

sila fix!!

T.H Selasa, 19 Mei, 2009  

find out if you won http://twinshappiness.com/2009/05/19/winner-of-mothers-day-contest/

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP