.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

15 Mei, 2009

Ada contest 1000 visitor lagi ..........

Haaaaa.....sesapa yang tersangat gaban nak jadi 1000th visitor and dapatkan hadiahnyer.....tapi bukan dari DJ-LRC la.....melampau.... ha ramai2 korang happy2 kat sini....biar cepat sket hit dia 1k.....saja promote blogger2 kita...hahaha

MARTS kau baca ke idak ni.....cepat....

5 Bagi Pendapat:

wanie_putra Jumaat, 15 Mei, 2009  

thanks kak didi promote blog wanie...hehe...tambah kenalan

T.H Jumaat, 15 Mei, 2009  

wah contest ni mcm mana join?

oh yeah contest I kamu dah fix link kamu tak?

marts Jumaat, 15 Mei, 2009  

He he he akak DIDI, saya org kedua masuk tinggal komen kat situ.

Eke ke ke...

Y u Z z 9071 Jumaat, 15 Mei, 2009  

camne nak join ni....
hehe

2009-LRC Jumaat, 15 Mei, 2009  

salam u olls...

TH nanti tanya jaz dia dah fix kan ker belom

marts..dpt hadiah syer tau...kekekek

yuzz...msk2..jer jenguk..baca2..kalo masa msk ...yuzz yg ker 1000 dpt ler hadiah dari pn wanie tu..bagitau dia yuzz yg ker 1000...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP