.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

12 Mei, 2009

RM Car Sticker

Salam semua

Hari Ahad sebelum htr LRC kat etty, DD dah janji dgn red nak ambik car sticker. Dah order masa 1st day entri car sticker tu dipublish. Lepas jer Sirman htr terus DD lekat kat belakang keta...anak perempuan DD ckp "ibu suami redmummy tu mcm SY...(Salleh Yakob)..dia ckp mcm tu sbb dia pernah jumpa SY masa lintas langsung ejen sinar...heheh DD kata bukan la tu suami redmummy...SY lain....
Anak2 DD suka gak dengar sinar fm...kalo SY takde sure dia org tanya...ibu SY cuti ker? Macam la DD ni kerja dgn sinar...tapi walau dimana DD berada Sinarfm tetap menjadi pojaan hati ku...utk SY, KE dgn Krill...i follow

ni khas kat belakang keta...siap warning kat anak2 jgn umpil2...


sticker sinar dah byk kali DD letak kat belakang, di umpil dek mustaqim...now sticker tu dok kat cermin depan senang nak cari frekuensi.

4 Bagi Pendapat:

Y u Z z 9071 Khamis, 14 Mei, 2009  

yuzz pun dah order sticker...

tapi odw... x sampai lagi

hehe

2009-LRC Jumaat, 15 Mei, 2009  

salam yuzz...

heheh...tunggu....

e.t.t.y Jumaat, 15 Mei, 2009  

hihih..ni la dia projek hari tu ye...

2009-LRC Jumaat, 15 Mei, 2009  

Salam etty..

a'ah..gi ambik car sticker...heheh

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP