.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

08 Mei, 2009

Schedule Delivery

Salam semua dan slmt pagi...


DD nak u olls semua tengok schedule delivery..betul ke idak waktu korang. Kalo betul..ok la kalo tak sms DD secepat yg mungkin untuk mengelakkan kesulitan. Pada u olls yg sms DD pada waktu mlm...heheh DD dah tido la..I'm sori..

Yg ingin order utk esok cepat2 sms or call DD sebab mlm karang DD nak gi beli ayam. Biasa DD beli extra seekor jer. Sebelum sms or call tengok schedule tu dulu... check ada tak frens yg lain2 tu sama tpt dgn tpt u olls (kalo nak order la)..leh DD htr sekali harung.

DD keluar gi beli ayam lepas Magrib...anything u olls sms or call ekk.

Tq.

2 Bagi Pendapat:

2009-LRC Jumaat, 08 Mei, 2009  

salam yuzz...

kalo nak order sabtu ni belah ptg ada ruang...heheheh...tak pon hari ahad

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP