.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

19 Jun, 2009

LRC wit etty



dating...dan melantak..




assalamualaikum....
huhu..by bagi cupcakes???
takde maknanya!!!!!
cuppy tu hadiah dari kak DD. order ayam, dapat sebiji juga hasil dari ayam. cupcakes kan diperbuat dari telur ayam gak. hiksssss...
sedap ayam tu.
dah blur tak tau nk beli apa utk birthday blast kan, so try la order ayam kak DD tu.
hasilnya, memuaskan.
thanks ye kak DD.
[kak DD mmg ada mentioned before nk bg cuppy]

ktorg makan kt pj. sebb masing2 tak tau nk makan kat mana, decide la nk makan kt kedai makan je. beli nasi + air, bukak ayam.
tp makan dgn cara yg salah, ktorg tak tuang pun kuah tu, tak squeze pun lemon tu. just celup2 je daging dalam kuah tu.
rasa pun biasa2 je.
balik umah menjamu housemate, dorang tuang kuah habis campur dgn lemon, masa tu la baru terasa kesedapan dia. betul2 sedap.
haha sian by tak dapat rasa sedap nya ayam tu.

takde gmbr masa tengah makan sebab masing2 lapar dan panas gedegang kt kedai makan tu.



:: seketul yg comel ini yg direbutkan ::

:: sama2 merasa, sama2 kongsi ::


:: kuah ayam ::


:: ayam LRC ::



:: makan ng budak2 umah, habissssssss ::








2 Bagi Pendapat:

DJ-LRC Jumaat, 26 Jun, 2009  

salam etty

apa nak di malukan....releks ar....hehheh...nak promot....

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP