.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

03 Jun, 2009

LRC wit Suhana


skrg tak perlu ke kenirojes atau nando's lagi...




cara2 menikmati ayam lemon rosemary chicken yg sedap tanpa perlu kuarkan belanja parking kat shopping complex atau service tax yg gile mahal:

1. masuk je blog ni: http://dj-lrc.blogspot.com/

2. amik fon number yg ade kat situ.

3. capai handphone atau telefon talian tetap.

4. dial nombor yg korang salin tadi. atau sms je. bagi semua info nama, alamat, no tepon takyah kot sbb mesti dia leh bace kat record henset. pastu bagitau nak order apa, chicken saje ke atau nak baked potato sekali. tarikh dan waktu delivery.




nampak cam plastik simple je


ade sticker. bagus2.

baked potato. besar gile. syamiel makan sebelah pun dah kenyang.


omaigod sangat menyelerakan. rase lemon menusuk kalbu ke seluruh daging. daging ayam yg lembut. sekali tarik terus cabut. ohh ahhh.....



si kecik juge teruja


selepas dikerjakan oleh ibubapa si kecik tadi

rase sedapnye sampai sisa-sisa yg dah masuk dalam bakul sampah kat dapur pun masih ade bau menyelerakan. betul tak tipu....

oh ye, harga lemon rosemary chicken tu cume RM18 sahaja. ye betul. RM18 sahaja. baked potato plak cume RM2 sahaja.







4 Bagi Pendapat:

suhanazainal Khamis, 04 Jun, 2009  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
suhanazainal Khamis, 04 Jun, 2009  

tq kak didi sbb publish blog saye.

cik syahira Khamis, 04 Jun, 2009  

salam.
serius teruja..
alahai. sedapnya!

DJ-LRC Jumaat, 05 Jun, 2009  

salam su...
sama2..


syahira...
heheheh...calling2 la...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP