.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

18 Ogos, 2009

LRC with Salina

KIMI'S BIRTHDAY PARTY

Hari Ahad yang bz buat aku n Muz coz pagi2 lagik dalam kul 9.30 dah gerak ker kedai nak pi amik satay utk function petang nih. Sian plak Muz hari ni dia nak kena bakar satay sensorang disebabkan dia nyer staff tuh tak blh datang plak.Menyusahkan betul ler... Pastu nak kena gi Jalan Ipoh amik kek birthday Kimi tuh kat King's Confectionary around 10.30.. ntah sempat tak ngan Abang Jaz yang pi hantar Lemon Rosemary Chicken aku tuh...tapi aku dah siap tinggalkan duit kat Bibik kalau2 Abang Jaz sampai rumah before aku balik.

Pastu siapkan meja plak coz nak letak2 makanan semua kan . Dah setel semua baru aku teringat Kamera belum beli lagik bateri.. Stress betul dibuatnya. Muz lagiklah stress coz semua dia nak kena buat. Takpalah yang oiii sekali sekala aja nih , birthday Kimi setahun sekali aja bukan macam Ajim , severy month. Hehehehhe. Last2 satay pon aku join bakar sekali ngan bantuan mamat sorang tuh..aku lupa lak nama dia.....Panas sampai berpeluh2 aku dibuatnya.

Setel semua tuh and then baru boleh aku mandi2 and tukar baju. Function start pukul 4.30 and then habis dalam kul 9.30. Letih siot tapi aku puas sebab most yg aku invite datang walaupon a little bit late.. sampai malam pon ada lagik yang datang.

For Abang Jaz and Kak Didi http://dj-lrc.blogspot.com/ Lemon Rosemary Chicken to memang besh sampaikan semua tanya sapa yang buat. Diorang ingat aku yang masak and sibuk tanya resepi. The most important things licin takdak yang tinggal.
Pic bisthday takdak lagik nanti kalau aku senang baru upload

TQVM : yanna

1 Bagi Pendapat:

T.H Selasa, 18 Ogos, 2009  

jom join my contest at alsomommy :)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP