.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

23 April, 2009

Bukan kena hack atau virus.

Salam semua,

Jgn terkezut dek perubahan pada blog DJ-LRC. Bukan kena hack atau pon virus.

Seiring dengan perkembangan semasa dan business, DJ-LRC sedang menaik taraf blog nyer.

Sekiranye terdapat kesulitan untuk surf blog ini, DJ-LRC memohon maaf yek.

Jutaan terima kasih juga dianugerahkan kepada yuyeecaplimau kerana bersusah payah memerah keringat dan otak menghasilkan idea untuk perubahan wajah DJ-LRC. Nanti boleh kira-kira dengan Kak Didi ko yek.....:-).

5 Bagi Pendapat:

aFkaR'z Khamis, 23 April, 2009  

nak bagi pendapat...

apa kata update order list kat sini gakkk.. so sesapa yang dah order tu leh ler refer balik order depa kat sini.. takyoh ler gagau menanya banyak kali... (cam saya!)

kadang2 tukang order pun lupa tau!!

2009-LRC Khamis, 23 April, 2009  

salam afkarz

inshallah...bole

yuyee.... akk nak tambah list order...

marts Khamis, 23 April, 2009  

Malam tadi macam dah pasan ada template changes.

Lawa! :-D

2009-LRC Khamis, 23 April, 2009  

salam marts..

hihihihi... nak update sikit2... tak de award ker...huhuhuu..tak tau malu mintak...

yuyee cap limau Khamis, 23 April, 2009  

kak sori kalu xlawa..bdk baru belaja gak..insyaALLAH nnti try wat order list plak..

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP