.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

23 April, 2009

Notis Tempahan Untuk Minggu Ini - Sabtu 25/4/2009

Salam semua DJ-LRCrian.

Nak dimaklumkan tempahan LRC untuk hujung minggu ini Sabtu 25/4/2009 adalah terhad. DJ-LRC hanya buka tempahan hanya pada pukul 11 pagi sahaja dan collection point nyer pon hanya di LRT Bandar Tasik Selatan sahajaaaaa. Harap maklum.

Ini sebenarnya.....kami ada event yang tak dapat nak dielakkan pada hari tersebut. Kami ada sambutan besday anak, Mustaqim yang disatukan dengan sepupu sepapatnyer yang telah diatur lebih awal.

Jika terdapat sebarang perubahan, akan kami maklumkan secepat mungkin

12 Bagi Pendapat:

Shida Isnin, 20 April, 2009  

hai kak....

get to know yr LRC from redmummy. nak tanya skit....area taman sri gombak akak boleh deliver tak???

regards
shida

2009-LRC Isnin, 20 April, 2009  

area gombak ek....kalu meeting point kat petronas taman melati dekat nasi lemak antarabangasa tu boleh tak?

yuyee cap limau Isnin, 20 April, 2009  

kak..nnti upload gmbar tau.hehe..bg terliur

SYAbAR Selasa, 21 April, 2009  

Lama akak tak masuk blog kau kan dik. Nak orde ayam kena tunggu dulu. Perut masih meragam ni.....

2009-LRC Selasa, 21 April, 2009  

Salam kak

naper kak? salah makan ekkk?

strawberi Rabu, 22 April, 2009  

ala..br niat nk order sbtu ni..uhuhu..
maleh nk pi amik..ngehehe..bley gitu

2009-LRC Rabu, 22 April, 2009  

salam strawberi

hahaah....bole....

2009-LRC Rabu, 22 April, 2009  

strawberi sabtu pagi bole la ptg x bole la..
ahad bole tak? akk ada wat delivery ahad kat p/jalil

strawberi Rabu, 22 April, 2009  

kalo sabtu pagi bleh delivery..mau la..ngehehehe...ermm..ahad bleh jugakla...

kalo ade sabtu..sy mau sabtu..kalo tkde...terpaksa la ahad..ehehe..

strawberi Khamis, 23 April, 2009  

hehe..bleh ek..nk ngn potato satu ek...macih kak

Dj Epoi Khamis, 23 April, 2009  

Yer arrrrrrrrrr....Perut Gua ponk masih meragam nih!!!!

Minggu Depan kut!!!

Walaweiiiiiiiiiii
Layout baru siut!!!!!!

2009-LRC Khamis, 23 April, 2009  

Salam DJ

siapa menang baju Hard Rock tue...
melepas seh ....

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP