.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

28 April, 2009

Kelantan vs Selangor

Salam semua..

Pada sabtu lepas Adda, orde LRC. Dia orde last minit..tapi dia bukan nak makan tgh hari atau petang tapi dia nak mkn mlm kol 11. Masa dia sms LRC dah siap bakar kesemuanya utk sabtu tu..

Disebabkan dia nak mkn mlm, kita org terima la. Kalo nak mkn petang tu susah sikit la. So.. ni first time LRC dihantar ke Std Bukit Jalil pada pukul 1130mln. Disebabkan ada masa tambahan masa perlawanan bola sepak tu, a.jaz sempat tido kejap. Dia tido dari kol 10mlm smpi kol 11mlm. Dapat ar sejam.

Adda orde 3LRC. 1 LRC katanya nak htr ke Kelantan...naik flight...huhuuhu..LRC naik kapal terbang...so far LRC dah smpi ke Johor (yatie) Ida gombak (Perak) dan Iza (Pahang). LRC leh tahan dlm tempoh 12 jam, lepas tu simpan dlm fridge. Besok leh panaskan semula. So org kelate..korang leh cuba lagi...dunn wori.. menang atau kalah adat permainan.


Adda... walaupun kelate kalah dia tetap cool. Puas dd dgn jaz meronda nak carik mana dia. Sesak barat


kita org pi tunggu kat bhg selangor patut la tak jumpa...


kereta berderet-deret kat tepi jln

4 Bagi Pendapat:

marts Selasa, 28 April, 2009  

Ha ha ha dia tak terbalikkan kereta akak kan?

Ha ha ha ampun, gurau2!

2009-LRC Selasa, 28 April, 2009  

salam marts...

akk naik moto..naik keta kalo..hmmm hangin la a.jaz tu..

nieja Rabu, 29 April, 2009  

ayam lrc da smpai klate?
nieja org klate duk s.alam
ni belom merasa lagi..

2009-LRC Rabu, 29 April, 2009  

salam nieja

dah cek sms lom? sok akk ada deliver kat sana.

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP