.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

27 April, 2009

Labour Day - 1st May 2009

Salam semua..

Memandangkan Labour Day akan tiba jumaat ni..DJ-LRC ingin mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA. Semoga menjadi pekeja yg dedikasi...huhuhu.. labour day ni kita org kena keja..keja htr ayam dan membakar ayam...tapi, tak per kami sekeluarga sgt gembira kerana anda semua ingin mencuba LRC. Kami masih lagi memerima tempahan. Mcm biasa la first come first serve..marts baik ko cepat..pagi dah ramai tu..
Tengahari a.jaz kena gi solat la ye..lepas solat LRC sambung balik.

So..yg nak order tu sms:-

NAMA
TPT DELIVERY
(ni kalo bole tpt yg menyenangkan la ye.. yg jauh 2 tu kalo bole dekat2 kan lah ye)
BERAPA LRC BERAPA BP
WAKTU
(waktu ni kalo kami terlajak minta maaf le yer)
TARIKH

ini untuk menyenangkan kami untuk membuat review brp ayam dan kentang kena beli. Lepas dah sms semua particular kat atas tu last sekali bubuh confirmed.
Kalo bole sms yer..tipon i takut masa nak ambik order tu tak de pen dgn kertas. Nanti kata nak order LRC/BP sekian2 i bagi lain lak atau u olls ada order sekian2 pastu kata tak de pulak.. so kami harap u olls semua sms atau leave kat shout mix tu.

Harap Maklum

5 Bagi Pendapat:

strawberi Isnin, 27 April, 2009  

kak didi..sy rasa ramai nk tau psl delivery opis hour..cuba la akak citer sket...ade ke takde..camne cara..hehe

2009-LRC Isnin, 27 April, 2009  

salam strawberi

delivery opis ekkk..nanti akk bagitau.

strawberi Selasa, 28 April, 2009  

kak..yg marts order tu..akak tambahkan baked potato 5..ekeke..nnt suh marts byr...ckp sy paksa suh order...wakaka

marts Selasa, 28 April, 2009  

oii Minah. Dah order la. Wa ka ka ka Jumaat ni nak buat kenduri.

2009-LRC Selasa, 28 April, 2009  

haaa strawberry apa lagi ari jumaat serbu umah marts ada kenduri ayam heheheh

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP