.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

18 Jun, 2009

LRC again wit Sweetdarling79


Inilah baru namanya sistem barter (betul ke ejaan)…


DSCN2600


Pertukaran antara DJ-LRC dan Applique Tee Shirt.. ngeh ngeh ngeh ngeh….!!


DSCN2604


Kali ni aku dapat gak merasa DJ-Baked Potato.. uuuhh sedapnya… Kak Didi, leh tak laen kali order Baked Potato sajork?? Alaaa kalo ada delivery kat area sini, leh laa selit sekali baked potato tuk saya yaaa…?


DSCN2608DSCN2610 DSCN2611


Abes laaa kali ni DJ-LRC kena bayar royalti tuk iklan ni… ngeh ngeh ngeh.. Actually unplanned punya order.. kebetulan T-shirt yang Kak didi order dah siap, then Yana plak terliur nak merasa LRC ni, terus lah order sekali… alang2 Kak Didi nak collect baju dia, at least aku order, berbaloi laa skit duit minyak Kak Didi…


Oh, nak tengok baju DJ-LRC???


DSCN2572 DSCN2568


hah, tak payah ler aku buat link kat sini, nuunnn dah terang2 ada no phone dia, korang leh sms jer terus tuk order… sonang!!!



Sekian..!!



sweetdarling79

2 Bagi Pendapat:

DJ-LRC Jumaat, 19 Jun, 2009  

salam hunny and dyan

terima kasih....thnx to sweetdarling79...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP