.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

17 Julai, 2009

Aper cerita LEMON ROSEMARY CHICKEN

Salam semua...

Apa kabar semua pengemar2 LRC.. hope semua sihat hendaknya dan dilindungi illahi.Kami di DJ-LRC alhamdulillah sihat.Tak lama lagi umat islam di seluruh dunia akan bermula berpuasa. Korang dah ganti lom puasa yg ter"drop" tu?...kalo lom cepat2 la ganti sebelum terlambat.



DJ-LRC ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah mengode LRC sejak kami mula beroperasi. Macamana LRC ok? Pada u olls yg dah cuba tu kalo ada buat entri pasal LRC kat blog memasing tlg sms or tinggalkanla note kat shout box tu supaya DJ-LRC senang nak buat review pasal LRC,dlm pada masa yg sama leh promot blog korang jugak....kan...kan...


Kepada RED terima kasih byk2 kerana mempromot LRC.



So far tiap2 minggu ada saja ode dari anda semua termasuk RED sekali...
Baru-baru ni RED ada membuat permintaan seperti entri kat bawah ni ... dia nak ode 5 LRC untuk dihantar ke orang2 tertentu. 2 LRC DJ-LRC hantar ke SINI.Alhamdulillah they love it.

DIA ORG call RED personally suruh say THANKS to DJ-LRC, dia org ckp LRC sedap tak berminyak sesuai la untuk org yg tgh ber "diet"..
Ohhh...Baked Potato dia org tak cuba lagik ekkk.... tak per la may be next time leh cuba.


Korang pon leh gak buat mcm RED..sms jer nak ode pastu nak htr ker sekian org dan tptnya.(SABTU DAN AHAD jer tau dan still gak tertakluk pada syarat & peraturan...hehehh) Inshallah DJ-LRC bole htr, tapi janganlah jauh2 ekkk ...DJ-LRC cuma cover Klang Valley sahaja.

2 Bagi Pendapat:

strawberi Isnin, 20 Julai, 2009  

kak didi..sy punya order sabtu ni..konpem tau...

DJ-LRC Isnin, 20 Julai, 2009  

salam strawberi..

ok. lam schedule tu betul ekk...

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP