.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

14 Julai, 2009

LRC with Redmummy


Recap....

My Lovely Morning Day&#8230
for thursday yesterday, very early in the morning, saya pakai the derma colour’s foundation…that s not be worn on daily basis, kalo ada event, kalo ada special day ke bolehlah ko pakai, pakai ari2 mau tepu muka ko…

oh before that aku pakai base muka shu



pastuh ada jugak saya pakai shading, tu ntah lah shading ke blusher, warna coklat gelap giler dari palette blusher PAC, itulah satu2nya kaler yang aku leh harap jadi shading tiruan

loose powder shu uemura, loose powder aku ada banyak brand lah…….



base mato, from shu too



highlight saya pakai chrome bodyshop

eyeshadow saya pakai the grey yang saya dapat complimentary from Shu



kemudian sarung shawl n terus zass ke sekolah agama abang..

breakfast with him

muka toya abang tak nak bergambo



muka toya abang gak tak hingin jugak bergamboooo!



sesungguhnya ko memang terer buat muka toya ko kan bang..



the best that he can give

poyo tol anak aku nih, menyampah tol dia nak amik gambo

sah kompem takleh jadik model!



paksaan ke beberapa kali

inilah senyuman paling manis dan tak ikhlas yang dia bley bagi…



nampak shading tak menjadi aku tu heheheheh…

tetiba cam rasa pipi ke main gelembung pulak dengan make up gini



the lipstick dari itu PAC palette yang korang nak sangat aku jualkan

tp aku tak jual

tengoklah lain2 bulan kalo ada product tu yer

btw PIGMENTS PAC sudah ada di tanganku….

no more pre booking, once aku bukak order, sila do the necessary

itu nanti next week lah kita citer…

malaslah nak pomot tuh arini…



meanwhile, sirman went to meet Kak Didi’s husband, to collect the ayam LRC, untuk dihantar buat teman yang jauh di mata tetap tidak di hati mahupun di talian tepon…

frankly speaking, i love taking order and send the Ayam LRC to clients and frens.

2 reasons:

1. Sedap menjilat2!

2. Harganya murah RM18 seekor…

Kak Didi - Ai need to send 5 more LRC to my clients next week plss…..




to my fren yang nun jauh di sana…

sudah ku temui wanita kesayanganmu

we miss you donggg!




That s on Thursday…

ai had one full day with Sirman

We were wearing casual shirts, means kami adalah bercuti riang ria…just 2 of us, without kids!

Ai have booked him since a month ago, and he too has booked me for this date…kenapa pulak on Thursday, coz anak2 sekolah mar….kang ari weekend kena bawak askar2 merah aku tuh…

so bila anak2 sekolah, makpak amik cuti kita pi jalan-jalan

follow me?

yeahyeahyeah…..

1 Bagi Pendapat:

T.H Jumaat, 17 Julai, 2009  

wah happy :)

I baru balik dari kuching Sarawak

giveaway at http://thereishappiness.com

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP