.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

13 Julai, 2009

LRC with Diana@ Mama Adam Mukhriz



Ayam DJ LRC Onlines ;-)





lol Jumaat semalam kita & one of my ofismates order Ayam Lemon Rosemary Chicken (LRC) .. mula2 tau dr ayam LRC nie from blog kak red mummy .. itu yg rasa x sabar nk try jugak tue .. yg bagusnya dorg sanggup htr ke ofis uitm tue .. first time masuk htr ke uitm ..he..he.. mekasih abg Jazz lol .. harganya ayam LRC nie RM18 dah termasuk delivery caj tue.. sampai2 jer ayam LRC tyg dihantar abg Jazz .. dah bau ayam semerbak memanggil2 .. aduhh .. tak sabar nak tunggu petang balik umh mkn utk our dinner .. senang kan tinggal masak nasi jer .. petang lps break rehat .. ofismates baik hatie bawak sket ayam LRC bagi member2 ofis rasa skit mrgreen

biggrin oklah habis bab kisah order ayam .. moh baca pendapat kita lps mkn ayam LRC nieh .. pada kita mmg suka la dgn rasa ayam LRC nie .. dgn tekstur ayamnya .. isi ayamnya yg lembut ... masak rata ... ditambah dgn terasa rempah rosemary .. masam2 rasa lemon ... aduhhh mkn plk dgn nasi panas 2 ... sesuai sgt2 .. utk org yg tgh diet mcm syana pun sesuai mrgreen ..he..he.. cuma kita nak bagi cadangan kt LRC utk dorg pelbagaikan perisanya .. coz ada customer & mcm hubby kita minat ayam rasa Black Pepper lada hitam .. maybe in future .. boleh dipelbagaikan lagi jenis flavor ayamnya .. haa.. korang yg dah baca entry nieh .. sudi2kan ler mencoobaaaa order yer .. pada kita harga yg reasonable dan nyummyyyy mrgreen
intro gambar dr blog LRC yg pasti akan buat korang sumer terliur lol





2 Bagi Pendapat:

Diana@Mama Adam Mukhriz Isnin, 13 Julai, 2009  

mmg puas hatie ..servis pun cepat ... berblaoi-baloiiii ;-)

DJ-LRC Isnin, 13 Julai, 2009  

salam mama...

actually dah lama nak update mama punya...dari sehari ker sehari asik lupa...sori ekkk...ni tadi free sikit baru leh buat dgn aman....anyway...thks krn mencuba LRC.

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP