.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

29 November, 2009

LRC with Norhana

Semalam try Lemon Rosemary Chicken kak Didi nye.. yang mana nak try kak didi nye ayam leh le contact dia dengan melawat blog kak didi di : http://dj-lrc.blogspot.com/

Begitu mudah kalau nak tempah ayam ni. Just col or sms baper ekor nak. Kak didi pun ramah orangnye..so proses nak membooking amat mudah. Untuk ayam i ni..dah setting nak amek kat area masjid putrajaya kul 12.30pm. My asben yang tukang amek. Thanks papa!

Oh ya..bukan tak pernah buat dan merasa ayam ni..dan i tahu ayam ni memang shodapp.. tapi disebabkan penangan testimoni oleh kakak kat opis ni dan testimoni didalam blog kak didi begitu maveles maka i order le sekor untuk menjadi santapan kami berdua.. dan juga 2 baked potatoes. Shedappp..kalau tak sedap tak kan tinggal tulang ye tak? hehe..

macam ni la rupanye LRC kak didi.. sungguh menyelerakan..

packaging untuk baked potatoes - dah abis baru teringat nak snap gambo. chess.. hehe


inilah baked potatoes yang kak didi buat.. nak abes baru teringat nak tangkap gambo.. hehe.. baked potatoes dia sedap...lembut..kami tambah mayonis kat kentang tu.
P/S: Terima kasih kak didi dan abg jaz!
Tanpa ayam kak didi kelaparan kami berdua.. (malas nak masak sejuk2 ni) heheh...


Ehsan & TQVM : NORHANA

2 Bagi Pendapat:

IbuIman Selasa, 01 Disember, 2009  

kak didi, sori sangat. yang baru ni punye LRC tak sempat den nak amik gambar. baru je masuk rumah nak amik camera, gi dapur da tinggal tulang...2-2 ekor.. pelahap betul dorang tuh :))..sesape yang teringin nak order tuh, order jer. tak rugi tau. sedap sangat my FIL yang susah nk buke mulut tu pun cakap sedap..cayo la cakap den. -lia putrajaya.

DJ-LRC Rabu, 02 Disember, 2009  

salam lia...

thks a lot....

ode utk 11/12 tu nanti bagitau ekk...

thks again..

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP