.................................................................................

.................................................................................
Related Posts with Thumbnails

DJLRC Delivery Calendar

12 November, 2009

LRC with SUHANA

:: DJ- Lemon Rosemary Chicken ::



oh tidak, ni bukan produk terbaru kami tapi iklan ayam paling komersial khas buat kak DD dan Abg Jazz yang sudi terima order saya last week ( tunggu coming order baru ya ;p )

entry ni saya akan letakkan sebagai sticky post untuk hari ni, please scroll down for latest update :)


sebenarnya saya adalah seorang silent reader kak Red, telah terpengaruh oleh ayam DJ - LRC ni oleh beliau la(oh saya sgt suka si kakak merah ni-hari2 mesti tgk dotcom dia :D )....
saya asik berkira2 bila la nak order ayam sedap nih, akhirnya penantian saya berakhir bila sabtu yang lalu, kak DD sudi amik oder saya yang malas masak ni ( hehe-sbb hari sabtu ahad je boleh oder ayam sedap ni, sy mmg jarang makan luar :p )

sila jamah beberapa gambar ni ya :)


macammana nak dapatkan ayam sedap ni?
sila call HP Kak DD 016-2336597 or abg Jazz ( da Chef) 016-2256597
http://dj-lrc.blogspot.com/
Lemon Rosemary Chicken :RM18/satu.
Baked Potato :RM2/satu.
NO EXTRA COST!!
Penghantaran :KL, Selangor dan sewaktu dengannya.
Hari Penghantaran :Sabtu, Ahad & Cuti Umum.


testimony suhana : sgt sedap , lembut, moist , lemak bersusu,
testimony encik syuk : sedap lagi anna masak (cis..saya pun order dgn kak dd, hahhaha mesti sedap sbb bila saya kata nak order lagi, dia OK je )
testimony muhammad : ayam goreng sedap (terpengaruh cerita upin ipin )
testimony aisyah : nak lagi ummi..nak lagi

to me, if compared dgn KR / N****s...mmm, rasanya tekak saya lebih suka ayam sedap ni,
sbb abg jazz da chef berjaya membuatkan saya makan bhgn isi ayam( rasa spt krim susu)...sy ni mmg penggemar bgn isi lembut ayam spt peha dan kepak :p
sesuai dgn tagline http://dj-lrc.blogspot.com - The Best Chicken in Town :)

TQ to Kak DD and Abg Jazz

Ehsan : :: SUHANA ::

3 Bagi Pendapat:

fazilzura Rabu, 11 November, 2009  

wahhhhhhhhhhhh sedap nyeeeeeee...
kalau nak beli anto ke cheras bley ker sabtu ni 14hb ?

fazilzura Rabu, 11 November, 2009  

email zr yek .. denso_cute@yahoo.com.....

kalau kat BTHO tu dh kire dekat jgk tu ...

DJ-LRC Rabu, 11 November, 2009  

salam fazilzura...

inshallah bole....

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP